NestorPartners ry:n jäsenet

Jäseneksi voidaan hyväksyä vähintään 40 vuoden iän saavuttaneet liikkeenjohdon ammattilaiset, joilla on vankka kokemus ja näyttö toiminnasta erilaisissa vaativissa johto- ja asiantuntijatehtävissä.

Knuuti Jukka
Koponen Ari*

Kotkavuo Tarja

Kultaranta Tapani*

Lautsuo Pyry

Lavikainen Mauri*

Lilius Ragnar*

Loikkanen Torsti

Lunnas Kari

Lönnblad Jan

Markku Reijo*

Marschan Alexander

Merikallio Jussi*

Ojanperä Heikki

Palin-Lehtinen Eira

Tähdellä merkityt NestorPartners ry:n jäsenet osallistuvat myös NestorAdvisor -toimintaan.

Alleviivatun nimen takaa löytyy ko. henkilön CV.

Liity jäseneksi

 

NestorPartners ry on kokeneiden liikkeenjohtajien ja asiantuntijoiden muodostama yhteisö, jonka tarkoituksena on tarjota osaamistaan yritysjohdon ja yritysten omistajien käyttöön liiketoiminnan kehittämiseksi sekä Nestoreiden oman asiantuntija-ammattitaidon ylläpito ja kehittäminen.

Jäseneksi voit liittyä, mikäli olet vähintään 40 vuoden iässä ja jos sinulla on pitkäaikainen liikkeenjohdon kokemus tai olet toiminut liikkeenjohdon asiantuntijatehtävissä ja sinulla on halu hyödyntää hankkimaasi liikkeenjohdon kokemusta toimimalla hallituksen jäsenenä, mentorina, yritysjohdon neuvonantajana tai oman erikoisalasi asiantuntijana kansainvälisissä kehityshankkeissa.

 

Yhteisön jäsenenä ja osana laajaa verkostoa voit paremmin toimia liikkeenjohdon asiantuntijatehtävissä niin Suomessa kuin kansainvälisissä hankkeissa, sillä NestorPartners tarjoaa aktiivisesti NestorAdvisor jäsentensä asiantuntijapalveluja yritysten ja muiden yhteisöjen johtohenkilöille.

Jos katsot, että täytät edellä mainitut jäsenkriteerit, niin täytä jäsenhakemus ja lähetä CV osoitteeseen elizabeth.asikainen(at)nestorpartners.fi  

Uudet jäsenet valitaan kahden Nestorin suosituksesta hallituksen yksimielisellä päätöksellä.

Tervetuloa!