top of page
slider-1_edited_edited_edited.jpg

NestorAdvisors

Mitä – palvelut

Palvelut voivat olla yrityksen johdon sparrausta, asiantuntijatukea, mentorointia, konsultointia, avustamista mm. omistajan- ja sukupolvenvaihdoksissa tai toimimista hallituksen neuvonantajana tai jäsenenä. Advisor -palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Kenelle

Asiakkaitamme ovat yrittäjät, pk-yritykset ja julkishallinnon yksiköt, yhteistyökumppaneitamme ovat yrittäjäjärjestöt, kauppakamarit, start up yhteisöt ja julkishallinnon elinkeinotoiminnan tukiyksiköt. Teollisuudet ja toimialat valitaan Nestor Advisorin osaamisen sekä mahdollisuuksien mukaan.

 

Tavoitteet

Tarjoamme näkemyksellistä johtajuutta perustuen laajaan kokemukseen. Riippumatonta ja luottamuksellista palvelua. Järjestämme neuvontaa ja koulutusta yhteistyökumppaneiden kautta PK-yrittäjille. Edistämme hankkeita, jotka voivat johtaa yhden tai useamman Advisorin osallistumiseen eri tavoin sekä kehittää ja ylläpitää kontakteja. Hankkeet ovat pro-bono ja/tai laskutettavia, mallin soveltaminen on asiakkaan ja Advisorien päätös.

 

Tapa toimia

Kaikki Advisorit keräävät ja etsivät mahdollisia hankkeita. Kaikkien henkilökohtainen panos ja aktiivisuus ovat toimintamme perusasioita.

Kokemus on ensisijainen Advisorin valintakriteeri hankkeeseen. Hän vastaa hankkeesta ja yhteydenpidosta asiakkaan sekä tiimin suuntaan. Myös round table -käytäntöä sovelletaan. Eli, mukana voi olla NestorPartners-jäseniä (NP) ja ns. Advisor-ulkojäseniä tukien hanketta eri tavoin. Advisor on vastuussa asioistaan hankkeessa.

 

Advisorit ja osaamiset sekä kiinnostusalueet

Advisoreilla on laaja ja monipuolinen kokemus sekä osaaminen. Nämä tiedot on koottu yksinkertaistettuun taulukkoon, jossa on myös kunkin Advisorin henkilökohtainen indikaatio kiinnostusalueista.

NestorAdvisors
bottom of page