top of page
Jäsenet: Kaikki jäsenet

NestorPartners ry:n jäsenet

Jäseneksi voidaan hyväksyä vähintään 40 vuoden iän saavuttaneet liikkeenjohdon ammattilaiset, joilla on vankka kokemus ja näyttö toiminnasta erilaisissa vaativissa johto- ja asiantuntijatehtävissä.

Ahonen Timo

Ala-Kokko Merja

Arvola Ilkka

Asikainen Elizabeth

Broman Gustav*

Flink Pentti

Halme Hannu*

Harald Bo*

Hassi Heikki

Heinonen Kai

Heiskanen Aarni

Helkama-Rågård Hannele

Hiltunen Pertti*

Holmström Heikki

Inha Matti

Kaleva Tero

Karjalainen Pentti*

Tähdellä merkityt NestorPartners ry:n jäsenet osallistuvat myös Nestor Advisor -toimintaan.

Alleviivatun nimen takaa löytyy ko. henkilön CV.

Liity jäseneksi

Jäsenet: Liity jäseneksi

NestorPartners ry on kokeneiden liikkeenjohtajien ja asiantuntijoiden muodostama yhteisö, jonka tarkoituksena on tarjota osaamistaan yritysjohdon ja yritysten omistajien käyttöön liiketoiminnan kehittämiseksi sekä Nestoreiden oman asiantuntija-ammattitaidon ylläpito ja kehittäminen.

Jäseneksi voit liittyä, mikäli olet vähintään 40 vuoden iässä ja jos sinulla on pitkäaikainen liikkeenjohdon kokemus tai olet toiminut liikkeenjohdon asiantuntijatehtävissä ja sinulla on halu hyödyntää hankkimaasi liikkeenjohdon kokemusta toimimalla hallituksen jäsenenä, mentorina, yritysjohdon neuvonantajana tai oman erikoisalasi asiantuntijana kansainvälisissä kehityshankkeissa.

 

Yhteisön jäsenenä ja osana laajaa verkostoa voit paremmin toimia liikkeenjohdon asiantuntijatehtävissä niin Suomessa kuin kansainvälisissä hankkeissa, sillä NestorPartners tarjoaa aktiivisesti NestorAdvisor jäsentensä asiantuntijapalveluja yritysten ja muiden yhteisöjen johtohenkilöille.

Jos katsot, että täytät edellä mainitut jäsenkriteerit, niin täytä jäsenhakemus ja lähetä CV osoitteeseen elina.kultaranta(at)nestorpartners.fi  

Uudet jäsenet valitaan kahden Nestorin suosituksesta hallituksen yksimielisellä päätöksellä.

Tervetuloa!

bottom of page