top of page

Bo Haraldin esitys 3.3.2022 'Luottamusinfrastruktuuri'

Updated: Sep 21, 2022Bo Harald piti mielenkiintoisen alustuksen aiheesta "Luottamusinfrastruktuuri". Esityksen pdf -kalvot ovat ladattavissa alla olevasta linkistä.


"Viime vuosina on ollut paljon puhetta tekoälystä. Monelle on kyllä vaikeata ymmärtää, mitä kaikkea sillä saralla voi saada aikaiseksi. Jonkin verran on myös nostettu esille datatalous termiä – sekin monelle aika epämääräinen sana. Itse olen aika paljon nostanut esille koneoppimista, tekoälyä ja datataloutta yhdistävää luottamusinfrastruktuuria. Se koostuu faktalompakoista ja niitä yhdistävästä verkosta – FindyNetosuuskunnan tehtävä.

Tämä infravaihe – jota kutsutaan myös luottamuksen internetiksi – on valtaisan tärkeä askel kohti parempaa tuottavuutta, yksityisyyttä, rikollisuuden torjuntaa joka puolella maailmaa ja uuden tason sisämarkkinoita Euroopassa."


Bon mukaan kysymys on jopa internetiä itseään tärkeämmästä asiasta, jonka vaikutus yleiseen taloudelliseen tuottavuuteen on erittäin merkittävä. Bon ajatuksiin voi tutustua syvällisemmin hänen blogistaan täällä.Bo Harald Nestorit 3.3.22
.pdf
Download PDF • 2.10MB31 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
Post: Blog2_Post
bottom of page